THE MED

Η φοιτητική στέγη έχει αλλάξει και στο THE MED σας προσφέρουμε πολύ περισσότερα από ένα δωμάτιο. Σας φέρνουμε ένα ζωντανό περιβάλλον που θα ανυψώσει τον τρόπο ζωής σας, θα καλλιεργήσει φιλίες ζωής και θα κάνει την εμπειρία σας στο πανεπιστήμιο αξέχαστη. Εδώ, σας καλωσορίζουμε σε μια κοινότητα όπου δημιουργήσαμε ένα νέο πρότυπο για την φοιτητική σας εμπειρία. Φωτεινοί χώροι και καθαρό ντιζάιν, VIP εμπειρία, στην καλύτερη τοποθεσία της Λευκωσίας. Τα κτίρια μας διαθέτουν τεχνολογίας αιχμής, υψηλά πρότυπα σε ό,τι αφορά την ενεργειακή απόδοση, ηχομόνωση και την ποιότητα του χώρου, ενώ σε κάθε γωνιά είναι ορατή η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Στο THE MED, η πανεπιστημιακή ζωή έχει να κάνει με την εξερεύνηση των ατελείωτων δυνατοτήτων που σας περιμένουν και την εκμετάλλευση αυτών που θα μείνουν μαζί σας για πάντα. Η πανεπιστημιακή σου ζωή δεν έχει να κάνει μόνο με τις σπουδές, αλλά με την δημιουργία κοινοτήτων, όπου μπορείς να σφυρηλατήσεις φιλίες ζωής. Έχει να κάνει με την επίτευξη σωματικής και συναισθηματικής ευεξίας, ώστε να μπορείς να κατακτήσεις ό,τι έρθει στο δρόμο σου. Και έχει να κάνει με την αναζήτηση εμπειριών, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε τι πραγματικά σας εμπνέει.

ΑΝΕΣΕΙΣ

Η ευημερία των ενοίκων μας και η προστασία και ασφάλεια τους βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε.  Τα κτίρια μας είναι πλήρως αδειοδοτημένα και κτισμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα με μοντέρνο σχεδιασμό.

Μοντέρνος σχεδιασμός σημαίνει προσεγμένος χώρος. Χώρος για χαλάρωση, μελέτη και ότι χρειάζεστε για να διαπρέψετε. Όλες οι σουίτες μας προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις, με πρακτικό και αποδοτικό σχεδιασμό. Είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες και περιλαμβάνουν οικιακές συσκευές Candy, έξυπνη τηλεόραση Android 40″ με Google Assistant, κλιματιστικά Daikin, καθώς και Wi-Fi και άλλες εγκαταστάσεις δικτύωσης.

Πλήρως αδειοδοτημένο σημαίνει ότι συμμορφωνόμαστε πλήρως με τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Ως εκ τούτου, τα κτίρια μας διαθέτουν συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς, καθώς και εξοπλισμό πρόληψης πυρκαγιάς. Επιπλέον, όλες οι είσοδοι διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης, ενώ το κτίριο επιτηρείται 24 ώρες το 24ωρο μέσω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (CCTV), ώστε οι ένοικοι να αισθάνονται ασφάλεια και προστασία όλη την ώρα.

Και τα δύο κτίρια μας βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία στο προάστιο της Έγκωμης Λευκωσίας, σε κοντινή απόσταση από τα πανεπιστήμια.

 • 250 μέτρα μακριά από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο,
 • 800 μέτρα από την Ιατρική Σχολή του Αγίου Γεωργίου και
 • 200 μέτρα από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση από πολλές υπηρεσίες και εμπορικούς δρόμους, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για φοιτητές.

ΚΤΙΡΙΑ

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κοντά στα κύρια Πανεπιστήμια

Πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα δωμάτια

Όλοι οι λογαριασμοί συμπεριλαμβάνονται στο ενοίκιο

Υπηρεσία καθαρισμού

Καμιά επιπρόσθετη χρέωση

Υψηλές ταχύτητες διαδικτύου

Γυμναστήριο

Χώροι Πλυντηρίων

Ηλεκτρονική πρόσβαση στο κτίριο

Τηλεόραση Android 40"

Υπόγειος χώρος στάθμευσης και χώρος φύλαξης ποδηλάτων

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης (CCTV)

ΤΙΜΕΣ

Κατά τη διαμονή σας στο THE MED, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή άλλων λογαριασμών εκτός από το ενοίκιό σας. Έχουν συμπεριληφθεί όλοι οι λογαριασμοί κοινής ωφελείας (ηλεκτρικό ρεύμα και νερό), η χρήση διαδικτύου με ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας και Wi-Fi, το κόστος κοινοχρήστων και τα δημοτικά τέλη.

Μέρος της υπηρεσίας στο THE MED είναι επίσης, ένας μηνιαίος καθαρισμός της σουίτας σας! Μία φορά το μήνα, η οικιακή μας ομάδα θα καθαρίσει το πάτωμά σας, τις επιφάνειες κουζίνας και το μπάνιο σας για να κρατήσει τα πράγματα καθαρά για σας. Το κάνουμε αυτό για να διασφαλίσουμε ότι το δωμάτιό σας διατηρείται σε άριστη κατάσταση καθ’ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Επίσης μπορείτε αν το επιθυμείτε, να αναβαθμίσετε αυτή την υπηρεσία σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη με μικρό επιπλέον κόστος.

Οι τιμές ξεκινούν από €204 την εβδομάδα και φθάνουν έως και €284 την εβδομάδα, ανάλογα με το κτίριο και τον όροφο και το στούντιο. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 51 εβδομάδες – σχεδόν 1 έτος. Το ενοίκιο μπορεί να καταβληθεί σε μία, δύο ή τρεις δόσεις. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε σε μία ή δύο δόσεις, η τιμή θα μειωθεί κατά 2% και 1% αντίστοιχα. Οι ημερομηνίες καταβολής των δόσεων είναι η 1η Αυγούστου, η 1η Νοεμβρίου και η 1η Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα Κτίρια.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στο THE MED Student Residence;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση στο THE MED Student Residence μέσω της ιστοσελίδας μας, www.themed.com.cy ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση living@themed.com.cy.

Η διαδικασία κράτησης είναι εύκολη και απλή. Για να κάνετε κράτηση, θα πρέπει να:

 1. Επιλέξετε τον τύπο δωματίου και τον όροφο στον οποίο θέλετε να κάνετε κράτηση
 2. Συμπληρώσετε το έντυπο αίτησης, παρέχοντας όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες
 3. Πληρώσετε την προκαταβολή και το κόστος τυχόν επιπλέον υπηρεσιών

Μόλις ολοκληρωθούν τα παραπάνω βήματα, θα σας στείλουμε μια επιβεβαίωση πληρωμής και μια προσφορά διαμονής. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται συνήθως 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Τι έγγραφα θα χρειαστώ;

Για την κράτηση θα χρειαστείτε τα ακόλουθα έγγραφα:

 1. Αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας / διαβατηρίου σας.
 2. Αντίγραφο της φοιτητικής σας ταυτότητας / της βεβαίωσης εγγραφής σας στο πανεπιστήμιο / της επιστολής αποδοχής σας από το πανεπιστήμιο.
 3. Αντίγραφο λογαριασμού υπηρεσιών κοινής ωφελείας, για επιβεβαίωση της διεύθυνσης διαμονής σας.
 4. Αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας / διαβατηρίου του εγγυητή σας.
 5. Αντίγραφο λογαριασμού υπηρεσιών κοινής ωφελείας στο όνομα του εγγυητή σας, για επιβεβαίωση της διεύθυνσης διαμονής του.

Τι συμβαίνει εάν θέλω να ακυρώσω την κράτησή μου;

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ακυρώσετε την κράτησή σας και έχετε ήδη καταβάλει την προκαταβολή και σας έχει δοθεί ένα δωμάτιο, η εν λόγω προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Ποια είναι η διάρκεια μιας τυπικής σύμβασης μίσθωσης;

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 51 εβδομάδες και ισοδυναμεί με ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος.

Μπορώ να παρατείνω τη σύμβασή μου για περίοδο μικρότερη από 51 εβδομάδες;

Με το πέρας των 51 εβδομάδων, δεν είναι δυνατό να παρατείνετε τη σύμβασή σας για μικρότερο χρονικό διάστημα. Μπορείτε όμως να κάνετε αίτηση για ανανέωση για άλλες 51 εβδομάδες.

Υπάρχει οποιαδήποτε ποινή, εάν τερματίσω πρόωρα τη μίσθωσή μου;

Εάν η μίσθωση τερματιστεί πριν από την συμφωνηθείσα ημερομηνία λήξης, θα υποχρεωθείτε να καταβάλετε το σύνολο των οφειλόμενων ενοικίων όλης της περιόδου μίσθωσης, σύμφωνα με την υπογεγραμμένη σύμβαση μίσθωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στη Συμφωνία Ενοικίασης και στους Όρους και Προϋποθέσεις.

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου;

Το δωμάτιό σας είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, έτσι θα χρειαστείτε μόνο τα προσωπικά σας αντικείμενα, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, μαγειρικά σκεύη κ.λπ.

Τι συμπεριλαμβάνεται στο ενοίκιό μου;

Συμπεριλαμβάνονται όλοι οι λογαριασμοί κοινής ωφελείας (ηλεκτρικό ρεύμα και νερό), χρήση διαδικτύου με ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας και Wi-Fi, κοινόχρηστα και δημοτικά τέλη.

Επίσης συμπεριλαμβάνεται ένας μηνιαίος καθαρισμός της σουίτας σας.

Μπορώ να έχω κάποια έκπτωση, εάν προπληρώσω;

Μπορείτε να επωφεληθείτε από μειωμένες τιμές, εάν επιλέξετε να πληρώσετε το ετήσιο κόστος σε 1 ή 2 δόσεις.

Πότε πληρώνω το ενοίκιό μου;

Οι ημερομηνίες καταβολής του ενοικίου εξαρτώνται από τον αριθμό δόσεων που έχετε επιλέξει για την αποπληρωμή του ετήσιου κόστους. Οι ημερομηνίες για καταβολή των δόσεων ορίζονται ξεκάθαρα στη Συμφωνία Ενοικίασης.

Πώς πληρώνω το ενοίκιό μου; / Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

Δεχόμαστε μόνο τραπεζικές μεταφορές. Κατά την πληρωμή, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το όνομα και τον αριθμό δωματίου ως αναφορά πληρωμής.

Τι σημαίνει να είσαι εγγυητής;

Ο εγγυητής είναι ένα τρίτο πρόσωπο, όπως ένας γονέας ή κηδεμόνας, ο οποίος διασφαλίζει ότι πληρώνετε το ενοίκιο σας εγκαίρως και ότι αυτός/αυτή συμφωνεί να το πληρώσει ο/η ίδιος/α, εάν δεν το πράξετε εσείς. Με την υπογραφή της Συμφωνίας Ενοικίασης, οι υποχρεώσεις του εγγυητή επεκτείνονται και σε όλους τους άλλους όρους της συμβολαίου, όπως είναι η πρόκληση ζημιάς στο χώρο. Σημειώνουμε ότι τα προσωπικά στοιχεία του εγγυητή συλλέγονται κατά τη διαδικασία κράτησης.

Τι περιλαμβάνει το δωμάτιό μου;

Όλα τα στούντιο περιλαμβάνουν επίπλωση υψηλών προδιαγραφών και κουζίνα εξοπλισμένη με ψυγείο, καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων με σχάρα και εστίες μαγειρέματος (σημειώνουμε ότι δεν παρέχονται τηγάνια, κατσαρόλες, μαχαιροπίρουνα κ.λπ.). Κάθε στούντιο έχει το δικό του ιδιωτικό μπάνιο με ξεχωριστό ντους και τουαλέτα, μεγάλο γραφείο και καρέκλα, ένα διπλό κρεβάτι με κομοδίνα, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και android τηλεόραση 40 ιντσών. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη λίστα με τα αντικείμενα του κάθε τύπου δωματίου στο παράθυρο που αναγράφει «Δείτε τι περιλαμβάνει».

Πρέπει να φέρω τα δικά μου μαγειρικά σκεύη;

Ναι, θα πρέπει να αγοράσετε τις κατσαρόλες, τα μαχαιροπίρουνα, τα πιάτα, τα μπολ και φυσικά τις κούπες για τον καφέ σας. Εναλλακτικά, εάν θέλετε να σας τα παράσχουμε όλα αυτά στο δωμάτιό σας κατά την άφιξή σας, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο άφιξης κατά τη διαδικασία της κράτησής σας.

Μπορώ να αλλάξω τη διακόσμηση του δωματίου μου;

Μπορείτε να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στο δωμάτιό σας, αλλά δεν επιτρέπεται να προβείτε σε οποιεσδήποτε μόνιμες μετατροπές ή/και τροποποιήσεις. Για να αποφύγετε τυχόν χρεώσεις για πρόκληση ζημιών, παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι αφήνετε το δωμάτιο στην ίδια κατάσταση που το είχατε παραλάβει εξ αρχής, εκτός βέβαια εάν υπάρχει φυσική φθορά.

Πρέπει να φέρω τις δικές μου ηλεκτρικές συσκευές;

Ο πλήρης κατάλογος των συσκευών που παρέχουμε βρίσκεται εδώ. Μπορείτε να φέρετε τις δικές σας συσκευές, όπως βραστήρα, τοστιέρα, σίδερο κ.λπ.

Μπορώ να φέρω επιπλέον ηλεκτρικές συσκευές;

Εξαρτάται πάντα από τη συσκευή. Οποιεσδήποτε ηλεκτρικές συσκευές φέρετε για χρήση στο THE MED Student Residence πρέπει να διαθέτουν πρίζα με τρείς ακίδες και να μην λειτουργούν μέσω προσαρμογέα. Οι συσκευές υψηλής τάσης, όπως οι φορητές συσκευές θέρμανσης ή οι φούρνοι μικροκυμάτων, ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα. Επομένως, παρακαλείσθε όπως μας ρωτήσετε, προτού φέρετε οποιαδήποτε συσκευή στο δωμάτιό σας.

Υπάρχουν εγκαταστάσεις πλυντηρίων;

Ναι, το THE MED Student Residence διαθέτει αίθουσα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων που λειτουργούν με κέρματα.

Υπάρχουν χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων;

Το THE MED Student Residence προσφέρει ασφαλή υπόγειο χώρο στάθμευσης. Μπορείτε να κρατήσετε το δικό σας χώρο στάθμευσης με επιπλέον χρέωση, κατά τη διαδικασία της κράτησης.

Πού μπορώ να σταθμεύω το ποδήλατό μου;

Μπορείτε να σταθμεύετε το ποδήλατό σας, δωρεάν, σε προκαθορισμένες περιοχές.

Τι συμβαίνει εάν αντιμετωπίσω πρόβλημα συντήρησης και πώς μπορεί να επιδιορθωθεί κάτι στο στούντιό μου;

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα συντήρησης, πρέπει απλώς να υποβάλετε ένα αίτημα συντήρησης με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο living@themed.com.cy

Μπορώ να καπνίζω στο δωμάτιό μου;

Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Συμφωνίας Ενοικίασης, εάν βρεθείτε να καπνίζετε στο δωμάτιό σας ή σε απαγορευμένους χώρους, θα σας επιβληθεί πρόστιμο.

Ποιος είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα του δωματίου μου;

Μια φορά τον μήνα η σουίτα σας θα καθαρίζεται από το συνεργείο μας. Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα είστε υπεύθυνοι για να διατηρείτε καθαρό τον προσωπικό σας χώρο. Εάν νομίζετε ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε, μην ανησυχείτε! Προσφέρουμε εβδομαδιαία η δεκαπενθήμερη υπηρεσία καθαριότητας, κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα «ΚΤΙΡΙΑ».

Επιτρέπονται τα κατοικίδια;

Όχι, τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται στο THE MED Student Residence.

Τι πρέπει να κάνω πριν την αναχώρησή μου;

Προτού μετακομίσετε , υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Προβείτε σε κράτηση για επιθεώρηση του δωματίου σας πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία αναχώρησής σας, πακετάρετε τις αποσκευές σας, μαζέψτε όλα τα σκουπίδια σας, τοποθετήστε τα στους καθορισμένους κάδους και καθαρίστε διεξοδικά όλους τους χώρους του δωματίου σας. Βεβαιωθείτε ότι αφήνετε το δωμάτιό σας εντελώς άδειο και χωρίς ζημιές.

Ποια είναι η τελευταία ημέρα/ώρα που μπορώ να αναχωρήσω από το THE MED Student Residence;

Η τελευταία μέρα που μπορείτε να αναχωρήσετε από το δωμάτιό σας είναι στις 12 μ.μ. της τελευταίας ημέρας του συμβολαίου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει εγκαίρως τη θέση σας για επιθεώρηση.

Πότε θα μού επιστραφεί η εγγύησή μου;

Το ποσό της εγγύησης επιστρέφεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αναχώρησής σας από τις εγκαταστάσεις μας, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι έχετε τηρήσει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της Συμφωνίας Ενοικίασης και ότι δεν έχει προκληθεί ζημιά στο χώρο διαμονής σας.

Μπορώ να αφήσω τα πράγματά μου στο δωμάτιο μου αν κάνω κράτηση και για την επόμενη χρονιά;

Εάν έχετε επαναλάβει την κράτησή σας και έχετε συνάψει Συμβόλαιο που καλύπτει την περίοδο αυτή, τότε μπορείτε να αφήσετε στο δωμάτιο τα προσωπικά σας αντικείμενα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πετάξει όλα τα φαγώσιμα ή/και τα σκουπίδια σας και ότι καθαρίσατε το δωμάτιό σας, προτού φύγετε για διακοπές. Έχετε υπόψη σας ότι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσουμε εργασίες συντήρησης στα δωμάτια.

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

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

THE MED Student Residence

Τηλ.: +357 7000 7016
Ηλ. Διευθ.: living@themed.com.cy

Pouliou Residence
Ταγματάρχη Πουλίου 2, 2057 Στρόβολος

Vyzantiou Residence
Βυζαντίου 61, 2064 Στρόβολος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ